RETAIL READY PACKAGING

inovativne rešitve različnih
kategorij izdelkov

prinašamo vam vrsto koristi in prihrankov v procesih proizvodnje, transporta, skladiščenja, distribucije ter predstavitve blaga na prodajnem mestuMandarine iz doline Neretve v RPC embalaži na tržiščih Slovenije, Hrvaške in Srbije
V dolini Neretve beležijo rekordni pridelek mandarin....

Najnižje cene alveol in kotnikov
Prepričani smo, da imamo najnižje cene alveol in kotnikov....

Pranje in saniteta RPC embalaže
Čistoča RPC embalaže je zelo pomembna vsem udeležencem v procesu “poolinga“...

WOOD LOOK RPC & DISPLAY s strukturo lesa, za privlačnejši videz izdelka in lepšo urejenost trgovin
Nova, večkratno vračljiva plastična embalaža s strukturo lesa, namenjena za prevoz in predstavitev blaga...

O NAS

eLog Adria je operater pooling sistema, ki z izvajanjem Retail Ready Packaging rešitev modernizira maloprodajne oskrbovalne verige in izboljšuje poslovanje, dobičkonosnost ter zadovoljstvo trgovcev in dobaviteljev.

eLog Adria je ponudnik storitev Retail Ready Packaging rešitev ki so prilagojene potrebam učinkovitega logističnega upravljanja z distribucijo ter enostavne in učinkovite predstavitve blaga na prodajnem mestu.

eLog Adria upravlja s floto večkratne plastične embalaže proizvajalca Polymer Logistics.

Naši izdelki in storitve so namenjeni vsem v procesu, od proizvajalca do končnega potrošnika, s ciljem izboljšanja in poenostavitve distribucije ter dobave trgovskih verig.

Z uporabo naših izdelkov naši odjemalci svojih sredstev ne porabljajo več za materiale za enkratno uporabo. S tem ne porabljajo surovin niti nimajo potrebe po odstranjevanju odpadkov ter na ta način sledijo sodobnim standardom ohranjanja okolja. Nenazadnje s tem ustvarjajo tudi pomembne finančne prihranke.

eLog Adria svoje izdelke daje v najem samo proizvajalcem in dobaviteljem tistih trgovskih verig s katerimi ima eLog Adria sklenjeno Pogodbo o konsolidiranem sistemu uporabe večkratne povratne embalaže.

Naše poslovanje širimo na države regije, število trgovskih verig, ki uporabljajo našo storitev poolinga, pa raste. Danes so to Konzum, Mercator, Idea in Plodine.

Podatki o podjetju

Naziv podjetja: eLog Adria d.o.o.
Naslov: SI-1000 Ljubljana, Celovška cesta 172
D.št.: SI59050012
Mat.št.:7000383
Banka: BKS Bank AG
IBAN: SI56350010001215225
BIC: BFKKSI22
Direktor: Jernej Skrbinšek

KONTAKT

eLog Adria d.o.o.

Celovška 172, 1000 Ljubljana, Slovenija
tel: +386 41 606 320
e-mail: jernej.skrbinsek@elog-group.com

Pošljite nam svoje povpraševanje, javili se Vam bomo v najkrajšem možnem roku.


RETAIL READY PACKAGING

RRP (Retail Ready Packaging) je trajnostna ekološka večkratna embalaža, ki konsolidira primarno, sekundarno in terciarno embalažo ter pri tem povečuje prodajo in izboljšuje vse procese, skozi katere se blago giblje: proizvodnja paletiranje distribucija predstavitev.

Enostavna za manipulacijo blago varuje in zmanjšuje poškodbe ter lom blaga prinaša prihranke pri materialih za pakiranje in paletiranje po dimenzijah idealno prilagojena evropaletam omogoča boljšo izkoriščenost tovornjakov v distribuciji zmanjšuje delo pri polnjenju blaga na kraju predstavitve zmanjšuje stroške predstavitve blaga v njej je blago bolj opazno omogoča boljšo dostopnost potrošniku z njo je prodajni prostor videti bolj urejen prinaša poudarjeno higieno omogoča lažjo uporabo FIFO zahtev vidno opozarja na izpostavljenost blagovne znamke večkratna embalaža = ekološko trajnostna embalaža zmanjšuje stroške in povečuje prodajo.

Vsi naši izdelki so preverjene kakovosti, v največji možni meri prilagojeni potrebam trgovskih verig, njihovim dobaviteljem in proizvajalcem.

STORITVE

Pooling (skupno delovanje)

Storitev poolinga je sistem skupnega delovanja, v katerem sodelujejo trgovska veriga, njegovi dobavitelji in pooler (eLog Adria). Smisel takšnega načina delovanja je optimizacija procesa v vseh segmentih dobavne verige - od proizvodnje do prodaje blaga v trgovini. Sistem poolinga zajema potrebe vseh sodelujočih v procesu z unifikacijo embalaže in pri tem zmanjšuje operativne stroške vsem vključenim poslovnim subjektom z uporabo rešitev, ki so razvite in prilagojene specifičnemu namenu. Vse rešitve, ki jih uporabljamo v poolingu, so večkratne in imajo poudarjen trajnostni ekološki profil. Pooler (eLog Adria) upravlja s sistemom, trgovske verige, njihovi dobavitelji pa sistem uporabljajo.

Storitev poolinga pomeni naslednje:

investiramo v floto večkratne embalaže
investiramo v velike sisteme pranja in vzdrževanja embalaže
skrbimo o pravilnost in higieno
skrbimo za to, da imajo naši uporabniki embalažo vedno pripravljeno
skrbimo za to, da se embalaža ne izgubi ali odtuji
poenotimo transportne enote
zmanjšujemo delo v trgovini
zmanjšujemo stroške pri pakiranju, transportu in trgovini
blago se bolje ohrani v embalaži
večkratna uporaba trajnostne ekološke embalaže

V ponudbi imamo embalažo za različne namene:

za segment sadja in zelenjave
za segment svežih jajc
za segment fermentiranih izdelkov
za segment snack izdelkov
za segment svežega mleka in sokov
za segment pakiranega mesa
za segment blaga velike prostornine


Storitev pranja

Novi pralni stroj v eni uri lahko opere več kot 2.500 RPC-ja ter nam omogoča, da našim strankam brez težav redno dobavljamo čisto in suho embalažo.

Ta stroj za pranje nam omogoča, da storitve pranja ponudimo tudi podjetjem in trgovskim verigam, ki ne uporabljajo naše večkratno povratne embalažo. To so seveda podjetja, ki imajo različne vrste zabojnikov za nošenje, vozičkov, nakupovalnih košaric ipd. Do sedaj so jih prali ročno, čeprav s svojimi dimenzijami ustrezajo možnostim pranja v našem pralnem stroju.

Vsa embalaža gre po končanem ciklu skozi faze pranja,
vso poškodovano embalažo pa nadomestimo z novo, oziroma nepoškodovano.

PRIHRANKI

Trgovinam in proizvajalcem prinašamo vrsto koristi in prihrankov v procesih proizvodnje, transporta, skladiščenja, distribucije ter predstavitve blaga na prodajnem mestu – povečujemo učinkovitost dela in zmanjšujemo stroške.

Koristi za trgovske verige

Pakiranja se unificirajo in optimizirajo, kar v veliki meri zmanjšuje stroške načrtovanja, naročanja, manipulacije in pretočnosti blaga skozi sistem. Retail Ready Packaging rešitve precej zmanjšujejo delo znotraj distributivne verige in znotraj samih trgovin. Prodajni prostor postane bolj urejen in bolj fleksibilen v smislu dinamike predstavitve blaga. Zmanjšuje se kopičenje odpadne embalaže, kar doprinese k nadaljnjemu zmanjšanju stroškov in k boljši izkoriščenosti prostora prodajnih mest. V veliki meri izboljšuje učinkovitost dela delavcev v trgovini.

LEPŠA UREJENOST TRGOVINA MANJ DELA V TRGOVINI USTVARJANJE UGODNEGA OKOLJA ZA POTROŠNIKE MANJ SMETI VIŠJI EKOLOŠKI STANDARDI BOLJŠE DOŽIVETJE IZDELKA POVEČANJE PRODAJE RAZLIKOVANJE VIŠJI HIGIENSKI STANDARDI INOVATIVNOST UČINKOVITA LOGISTIKA

Koristi za proizvajalce

Naši izdelki so vedno pripravljeni za uporabo, kar omogoča hitrejše odzivanje na naročilo in zmanjšuje potrebe po skladiščenju velikih količin embalaže. Naši izdelki se v celoti lahko zložijo eden na drugega in na ta način je omogočena boljša izkoriščenost transportnih enot ter zmanjšanje stroška prevoza. Zahvaljujoč inteligentni konstrukciji bolje ohranijo blago, podaljšajo ji življenjsko dobo ter precej zmanjšajo strošek paletiranja, torej zmanjšujejo potrebno količino kotnikov, traku in folij za pridobivanje stabilne paletne enote. Naši izdelki omogočajo manipulacijo z blagom v vseh prostorih, pri vseh vremenskih ali skladiščnih pogojih.

MANJŠA NALOŽBA DENARJA V ZALOGE BOLJŠA IZKORIŠČENOST SKLADIŠČNEGA PROSTORA NI REKLAMACIJ ZARADI KAKOVOSTI EMBALAŽE MANJŠI STROŠEK DELA PRI ROČNEM POLNJENJU NI PREKINITEV PROCESA ZARADI SLABE EMBALAŽE NI VMESNIH KARTONOV IN STRECH FOLIJ ZLAGANJE V VIŠINO PO ŽELJI BOLJŠA PRODAJA