RETAIL READY PACKAGING

inovativna rešenja za različite kategorije proizvoda

donosimo niz koristi i ušteda u procesima proizvodnje, transporta,
skladištenja, distribucije i izlaganju roba na prodajnom mestueLog Adria i Univerexport uvode novine u poslovanje
eLog Adria d.o.o. i Univerexport d.o.o. su potpisali ugovor o korišćenju plastične povratne ambalaže u sistemu Univerexporta...

Neretvanske mandarine u RPC ambalaži na tržištima Srbije, Hrvatske i Slovenije
Berba mandarina u dolini Neretve beleži rekordan urod, a u maloprodajne lance na tržištima Srbije, Hrvatske i Slovenije neretvanske mandarine stižu i u povratnoj plastičnoj ambalaži: RPC-u.....

Wood Look RPC s teksturom drveta za atraktivnije izlaganje proizvoda i lepšu trgovinu.
Nove višekratne plastične nosiljke s teksturom drveta namenjene su transportu i izlaganju roba...

O NAMA

eLog Adria je operator pooling sistema koji implementacijom Retail Ready Packaging rešenja modernizuje maloprodajne lance snabdevanja i unapređuje poslovanje, profitabilnost kao i zadovoljstvo trgovaca i dobavljača.

eLog Adria pruža usluge Retail Ready Packaging rešenja prilagođenih potrebama efikasnog logističkog upravljanja distribucijom kao i jednostavnog i efikasnog izlaganja roba na prodajnom mestu.

eLog Adria upravlja flotom višekratne plastične ambalaže proizvođača Polymer Logistics.

Naši proizvodi i usluge namenjeni su svima u procesu, od proizvođača do krajnjeg potrošača, s ciljem unapređenja i pojednostavljenja distribucije i snabdevanja trgovačkih lanaca.

Korištenjem naših proizvoda naši klijenti više ne troše svoja sredstva na materijale za jednokratnu upotrebu. Samim tim niti troše sirovine, niti imaju potrebe za zbrinjavanjem otpada i na taj način prate savremene standarde očuvanja životne sredine. Uz sve to ostvaruju i značajne financijske uštede.

eLog Adria daje u najam svoje proizvode samo proizvođačima i dobavljačima onih trgovačkih lanaca s kojima eLog Adria ima zaključen Ugovor o objedinjenom sistemu korištenja višekratne povratne ambalaže.

Naše poslovanje širimo na zemlje regije, a broj trgovačkih lanaca koji koriste našu uslugu poolinga raste. Danas su to Konzum, Mercator, Idea i Plodine.

Podaci o firmi

Naziv firme: eLog Adria d.o.o.
Adresa: HR-10000 Zagreb, Slavonska avenija 26/1
OIB: 34631945985
MBS: 080967922
MB: 4376668
Banka: OTP banka d.d.
IBAN: HR3524070001100427951
BIC: OTPVHR2X
Direktor: Siniša Popović

KONTAKT

eLog Adria d.o.o.
Atar br. 100,
21241 Kać, Srbija
tel./fax +381 21 6210 263

Pošaljite nam svoj upit, javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

RETAIL READY PACKAGING

RRP (Retail Ready Packaging) je ekološki održiva višekratna ambalaža koja objedinjuje primarnu, sekundarnu i tercijarnu ambalažu i pritom povećava prodaju i unapređuje sve procese kroz koje roba prolazi: proizvodnja paletizacija distribucija izlaganje.

Jednostavna za manipulaciju štiti robu i smanjuje oštećenje i lom roba donosi uštede na materijalima za pakiranje i paletiziranje dimenzijama idealno prilagođena europaletama omogućava bolju bolju iskorišćenost kamiona u distribuciji smanjuje rad pri punjenju roba na mestu izlaganja smanjuje troškove izlaganja roba u njoj je roba uočljivija omogućava bolju dostupnost potrošaču s njom prodajni prostor izgleda urednije donosi istaknutiji osećaj higijene omogućava lakšu primenjivost FIFO zahtjeva istaknutije naglašava izloženost brenda (robne marke) višekratna ambalaža = ekološki održiva ambalaža smanjuje troškove i povećava prodaju.

Svi su naši proizvodi proverenog kvaliteta, maksimalno prilagođeni potrebama velikih trgovačkih lanaca, njihovih dobavljača i proizvođača.

USLUGE

Pooling (zajedničko djelovanje)

Usluga poolinga je sistem zajedničkog delovanja u kojem sudeluju trgovači lanac, njegovi dobavljači i pooler (eLog Adria). Smisao ovakvog načina delovanja je optimizacija procesa u svim segmentima lanca snabdevanja - od proizvodnje do prodaje roba u trgovini. Sistem poolinga objedinjuje potrebe svih učesnika procesa unificirajući ambalažu i pritom smanjujući operativne troškove svim uključenim poslovnim subjektima, koristeći rešenja koja su razvijena i prilagođena specifičnoj nameni. Sva rešenja koja koristimo u poolingu su višekratna i imaju naglašen ekološki održivi profil. Pooler (eLog Adria) upravlja sistemom dok trgovački lanci i njihovi dobavljači koriste sistem.

Usluga poolinga znači sledeće:

investiramo u flotu višekratne ambalaže
investiramo u velike sisteme pranja i održavanja ambalaže
vodimo računa o ispravnosti i higijeni
vodimo računa da naši korisnici uvek imaju ambalažu spremnu
vodimo računa da se ambalaža ne izgubi ili otuđi
unificiramo transportne jedinice
smanjujemo rad u trgovini
smanjujemo troškove u pakovanju, transportu i trgovini
bolje čuvamo robu u ambalaži
višekratno korištenje ekološki održivih ambalaža

U ponudi imamo ambalaže raznih namena:

za segment voća i povrća
za segment svežih jaja
za segment fermentiranih proizvoda
za segment snack proizvoda
za segment svežeg mleka i sokova
za segment pakovanog mesa
za segment roba velikih volumena


Usluga pranja

Nova perilica koja u jednom satu može da opere preko 2.500 RPC-a omogućava nam da bez teškoća redovito snabdevamo naše klijente čistom i suvom ambalažom.

Ova perilica omogućila nam je da uslugu pranja ponudimo i tvrtkama i trgovačkim lancima koji ne koriste našu višekratnu povratnu ambalažu. To su svakako firme koje imaju različite vrste nosiljki, kolica, korpe i sl. koje su do sada morali prati ručno, a koje svojim dimenzijama odgovaraju mogućnostima pranja naše perilice.

Sva ambalaža nakon odrađenog ciklusa prolazi faze pranja, a svu oštećenu ambalažu nadoknađujemo novom i ispravnom.

UŠTEDE

Trgovinama i proizvođačima donosimo niz koristi i ušteda u procesima proizvodnje, transporta, skladištenja, distribucije te izlaganju roba na prodajnom mestu - povećavamo efikasnost rada i smanjujemo troškove.

Benefiti za trgovačke lance

Pakovanja se unificiraju i optimiziraju što znatno pojeftinjuje planiranje, naručivanje, manipulaciju i protočnost roba kroz sistem. Retail Ready Packaging rešenja znatno smanjuju rad unutar distributivnog lanca i unutar samih trgovina. Prodajni prostor postaje uredniji i fleksibilniji u smislu dinamike izlaganja roba. Smanjuje se kumulacija otpadne ambalaže što doprinosi daljnjem smanjenju troškova i boljoj iskoristivosti prostora prodajnih mesta. Znatno unapređuje efikasnost rada delatnika trgovine.

LEPŠA TRGOVINA MANJE RADA U TRGOVINI STVARANJE UGODNE OKOLINE ZA POTROŠAČE MANJE SMEĆA VIŠI EKOLOŠKI STANDARDI BOLJI DOŽIVLJAJ PROIZVODA POVEĆANJE PRODAJE DIFERENCIJACIJA VIŠI HIGIJENSKI STANDARDI INOVATIVNOST EFIKASNA LOGISTIKA

Benefiti za proizvođače

Naši proizvodi uvek su spremni za korištenje što omogućava bržu reakciju na narudžbu i smanjuje potrebe skladištenja velikih količina ambalaže. Naši su proizvodi u celosti složivi jedan na drugog i na taj način omogućavaju bolju iskorišćenost transportnih jedinica te samim tim smanjuju trošak prevoza. Zahvaljujući inteligentnoj konstrukciji bolje čuvaju robu, produžuju joj životni vek i znatno smanjuju trošak paletizacije tj. smanjuju potrebnu količinu ivičnjaka, traka i folija za dobijanje stabilne paletne jedinice. Naši proizvodi omogućuju manipulaciju robama u svim prostorima, u svim vremenskim ili skladišnim uslovima.

MANJA INVESTICIJA NOVCA U ZALIHE BOLJA ISKORISTIVOST SKLADIŠNOG PROSTORA NEMA REKLAMACIJA ZBOG KVALITETE AMBALAŽE MANJI TROŠAK RADA KOD MANUALNOG PUNJENJA NEMA PREKIDA PROCESA ZBOG LOŠE AMBALAŽE NEMA MEĐUKARTONA I STRECH FOLIJA SLAGANJE U VISINU PO ŽELJI BOLJA PRODAJA